Med min Premium Dry Gin ville jeg skabe en spændende og kraftfuld Gin af typen London Dry. Den skulle kunne smage igennem en tonic eller vermouth og indeholde så mange lokale ingredienser som muligt uden at gå på kompromis med det klassiske udtryk. Resultater er en gin der er frugtig og kraftig på citrus med et markant enebærpræg. Perfekt til en klassisk G&T, hvor en neutral tonic, som komplimenterer de delikate citrusnoter fra bl.a. havtorn vil være at foretrække. Garner med frossen havtorn eller et par skiver frisk æble.

Premium Dry Gin danner grundlag for sæsonbetingede specialgins, hvor enkelte spændende planter og frugter får en hovedrolle uden at gå på kompromis med enebærsmagen.

Premium Dry Gin er lavet med 10 Botanicals heriblandt enebær, æbler, lyng, hindbærblade og havtorn.

Enebæren består af en blanding af tørret og frisk enebær, hvor den friske stammer fra slotlyngen syd for hammershus.

Produceres i partier á ca 300 stk.

Ufiltreret for maksimal aroma og smag.